19 лютого 2001

Архів

Новини
21:36
Депутати хочуть Потебенька online
Реквієм Потебенька
21 лютого може стати останнім робочим днем Потебенька на посаді генпрокурора. На погоджувальній раді фракцій парламенту вирішено в середу послухати його інформацію про роботу генеральної прокуратури.
21:27
Івасюк приняв рішення
Валерій Івасюк офіційно звернувся з проханням про політичний притулок до влади Великобританії. Поки його прохання розглядається, у нього немає паспорта, грошей і дозволу на роботу.
21:05
Політичний расизм
"Форум національного порятунку" визнаний персоною нон-грата не тільки на папері. Учасникам запропоновано написати заяви про вихід із парламентської більшості. Їх також не запросили на перше засідання політичної ради при Кучмі.
19:31
Гірка правда про Кучму
Німецький тижневик Der Spiegel провів власну експертизу плівок Мельниченка. Висновки такі: "неможливість чисто технічної підробки"...
18:39
Оприлюднено нові записи погроз з вуст Президента України
Найновіші записи ще гостріше ставлять питання про легітимність правління Кучми. Вони характеризують українського президента як недалекого та автократичного лідера, що використовує силу міліції і служби безпеки для заглушування незалежних журналістів, застосування сили проти своїх політичних противників.
18:35
Скандали навколо президента загрожують українській демократії
"Тільки уявіть собі цю абсурдну ситуацію, коли президент телефонує кільком міністрам, і дає їм накази знищити журналіста", говорить Кучма. "Я думаю, на моєму серці з'явилися нові зарубини. Мене критикували все моє життя, як дуже м'яку людину. Я особисто собі не дозволяю робити щось, що може бути розтлумачено як грубість і різкість".
16:31
У нас немає ані опозиції, ані кризи
В Україні не існує політичної кризи, тому що Кучма не розуміє, в чому вона полягає. Адже "парламент і уряд залишаються на своїх місцях, і попри всі складності функціонують", а у "вищому керівництві держави існує взаєморозуміння, близькість позицій".
13:58
Презенти від "гаранта"
Кучма нагородив Волкова. Орденоносцем лідер "Демсоюза", над яким висить кримінальна справа у Бельгії і позов до радіо "Свобода", став за "самовіддану працю, значні особисті заслуги в соціально-економічний розвиток України". Також одну з найвищих нагород країни одержав Марчук.
12:22
"Тихо сам з собою я веду бесіду..."
Генерал Марчук як брудна технологія
Марчук-99. В Україні влада використовує методи постійної психологічної війни проти власного населення в повному об'ємі... Сьогоднішня політика діючої влади цинічна відносно народу...(читай мовою оригіналу)
11:07
Пристрасті за українською Жанною д'Арк
"Сьогодні склалася в Україні така ситуація, що в нас може просто пройти румунський варіант. Я пану Кучмі подарував документальний фільм про події Румунії у 90-х роках, і що зробили з Чаушеску і його сім'єю...
11:02
Тимошенко протестуватиме у двох судах
Вирішувати, чи є правомірним арешт Тимошенко, буде Старокиївський районний суд Києва. Так ухвалив Київський міський суд. Найцікавіше, що адвокат Тимошенко Швець до цього вже оскаржив арешт підзахистной і в Печерському райсуді.