22 серпня 2001

Архів

Новини
20:49
Валерій Івасюк: "Росія планує дискредитувати США смертю українського депутата"
Герой нещодавніх публікацій УП Валерій Івасюк через своїх довірених осіб вийшов на нас з проханням терміново зв'язатися. Телефонувати довелося у... Велику Британію. "Під час мого перебування в Україні мене було поінформовано про початок реалізації спеціального заходу, розробленого в рамках загального плану дискредитації Сполучених Штатів Америки в очах громадян України. Згідно з цим заходом, має бути послідовно здійснена низка певних дій з політичної та фізичної нейтралізації Сергія Головатого".
20:35
З 24 серпня США почнуть карати Україну за піратство
20:21
Міністерство економіки переіменовано на Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції України
20:16
Лазаренки втратили квартиру у будинку Кучми
19:37
СПИСОК ПАСАЖИРІВ РЕЙСУ № 612 АНАПА – САНКТ-ПЕТЕРБУРГ
18:51
Опозиція альтернативно відсвяткувала День незалежності. Мороз наїхав на ТУНДРУ
17:30
Кравчук, Плющ і Омельченко стали "Героями України"
17:02
Зниклий віце-президент "Слов'янського" Фельдман опинився у "податковій міліції"
15:46
Ющенко вже майже дозрів
Головна політична інтрига останніх місяців – повний список блоку Ющенка "Наша Україна" – перестане бути секретом в найближчі 7-10 днів, обіцяє екс-прем'єр. Поки тільки методом вилучення можна зробити висновок, що в блоці не буде коаліції Тимошенко "Форум нацпорятунку".
14:24
Український президент піде
Президент Леонід Кучма вчора зазначив, що він не буде прагнути третього терміну президентства, хоча певні політичні сили переконували його скористатися лазівкою в новій Конституції країни, щоб досягти цього. "Я ще раз пішов на президенство тому, що не бачив, хто б зміг повести за собою націю".
13:40
Кучма: У всьому винні "піявки"
Дивні речі відбуваються! Визначаючи найголовнішу подію десятиріччя, у Кучми виявився повний збіг у поглядах з провідними українськими журналістами. Він також вважає, що головним досягненням України є те, що вона відбулася як держава, і ніхто в світі не піддає сумніву цей факт.
12:43
Україна таємно постачає зброю до Македонії, стверджує "Таймс"
12:01
Кучма уперше за півтора роки прийшов до парламенту – на урочисте засідання
11:29
Імігрант з України убив і свого сина
До пошуку серійного вбивці-імігранта з України залишається прикованою увага всієї Америки. У вівторок він довів кількість своїх жертв до шести. Поліція штату Каліфорнія виявила тіло трирічного сина Миколи Солтиса - Сергія.