26 грудня 2000

Архів

Новини
19:36
В СБУ своє бачення справи Гонгадзе
У вівторок СБУ визнала, що прикраси, знайдені у Таращі, належать Георгію Гонгадзе. СБУ також знайшла відомості про те, що Георгій, начебто, був назаваді окремим "злочинним угрупуванням", які й були закікавлені в його зникненні.
19:25
Тисяча перше попередження Кучми
Президент Кучма вперше дав зрозуміти, що ті депутати, які підтримують Ющенка, не завжди підтримують його. Причиною розколу парламентської більшості на пропрезидентську і проурядову частини став "касетний скандал".
18:26
Азаров, який знає правду, але не хоче в прем'єри
У вівторок головний податковий адміністратор країни Азаров зробив подвійне спростовання. По-перше, він у черговий раз відкинув версії про свою причетність до справи Гонгадзе. По-друге, Азаров спростував чутки про своє швидке призначення прем'єр-міністром.
18:20
Прокуратура "надула" журналістів
Прокуратура знов відзначилася. У вівторок на прес-конференцію до цього закритого закладу зізвали купу журналістів. Преса логічно чекала на сенсацію.
16:31
Некваплива шизофренія
Генпрокуратура дотепер визначається, де проводити експертизу решток таращанського тіла. Тим часом комісія Лавриновича допоможе провести її за кордоном. Для цього необхідно звернення рідних зниклого журналіста.
13:08
Скромна чарівність не-олігарха
Волков сказав нарешті те, від чого оточення Кучми відхрещувалося і боялося як буревісника політичної кризи. "Нещодавні голосування показують, що парламентська більшість розколота", - заявив учорашній фаворит "гаранта".