27 грудня 2000

Архів

Новини
18:02
Політологи про нинішню кризу
Володимир Полохало: Ця псевдонаучна дискусія про те, чи є криза в Україні, насправді свідчить про саму кризу. І почалася криза ще до справи Гонгадзе.
16:30
Кучма хоче все і одразу
Кучма вирішив пояснити свою позицію з імплементації. Або його не зовсім вірно зрозуміли лідери фракцій більшості, з якими він зустрічався у середу, або він на людях каже одне, а у тісній компанії зовсім інше.
15:39
Почалася незалежна експертиза тіла і аудіозапису
За кордоном почалася незалежна експертиза тіла, знайденого у Таращі, і плівки Мороза. Аудіозапис буде досліджуватися у віденському Міжнародному інституті преси, а останки - в приватному інституті у Німеччині.
14:53
Кучмі потрібна нова сокира
Кучма зраджує народ України, адже громадяни у квітні ясно дав зрозуміти, якими мають бути повноваження гілок влади. Зараз "гарант" готовий відмовитися від імплементації усіх питань референдуму, щоб якнайшвидше прийняти одне-єдине – про посилення своїх повноважень для розпуску Верховної Ради.
14:12
Україна на перехресті
Західні уряди мають поводитися з Кучмою, як з представником нижчої касти, поки він не очиститься. Відмова президента має зробити Україну такою ж ізольованою від Заходу, якою є Білорусь, в той час як відкрите розслідування може наблизити Україну до Заходу.
13:35
Обезголовлене тіло та обвинувачуючі плівки ставлять під сумнів владу Кучми
16 вересня інтернет-журналіст Георгій Гонгадзе – молодий, рвучкий і впертий, залишив квартиру своєї колеги та зник. 2 листопада в лісі у неглибокій могилі біля маленького містечка Тараща знайдено тіло без голови. Ці два факти переросли в кошмар для українського президента Леоніда Кучми.