27 січня 2001

Архів

Новини
20:43
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У Дніпропетровську, не дивлячись на заборону мерії, в суботу відбувся мітинг в рамках акції "Україна без Кучми". Організатори назвали його "зустріччю з депутатами міськради". Міліція заборонила використати мегафон, вважаючи його атрибутом мітингу, але антикучмісти не пожаліли горла на гасла "Геть Кучму!".
18:15
Похорони правди у виконанні Потебенька
Генпрокурор не збирається "ховати правду". Він має намір її законсервувати. Приблизно так можна інтерпретувати Потебенька, інтерв'ю якого опублікували у суботу "Київські відомості".
16:45
"Інші у порівнянні з донецьким кланом - діти"
Весь чиновницький апарат в Україні пронизаний зв'язками з олігархами. Не виняток і уряд, каже Юлія Тимошенко, яка на посаді простого партійного лідера дала "Известиям" перше інтерв'ю. І, за її ж зізнанням, бути може, що й "останнє на свободі".
13:51
Волков – другий Лазаренко?
Олександру Волкову, бельгійському бізнесмену та українському олігарху, радіо "Свобода" третій день поспіль присвячує свій ефір. Виявляється, екс-радника Кучми ледь не збиралися заарештувати...
00:31
Справа Гонгадзе і будні генпрокуратури
Заступник генпрокурора Баганець, головний відповідальний за справу Гонгадзе, заявив, що не можна встановити причину смерті людини, яка на 99,6 відсотка є Георгієм Гонгадзе. Також слідству добратися до всієї правди заважають депутати, які не ходять на допити.