27 червня 2001

Архів

Новини
20:17
Після візиту Папи Кучма раптово повірив у Бога
Папа Римський прибув до України, головним чином, щоб висловити їй "моральну" підтримку. Такий висновок з візиту святійшого отця зробив президент Кучма, який, як відомо, завжди заявляв: держава - це я.
19:58
"Яблуко" хоче дати шанс Роману Абрамовичу стати президентом України
17:54
Корупція в Україні – №9 у світі
Світ по-своєму привітав Леоніда Даниловича з нагоди Дня Конституції. 83 місце серед 91 країни планети – це індекс Transparency International для України, яка за рівнем сприйняття корупції за собою залишила тільки африканських вигнанців світової політики. У середу було оприлюднено щорічний рейтинг-лист.
16:44
Лукашенко і Алексій II "наїхали" на Папу Римського. Не називаючи імен
16:13
В головного митаря країни буде свій прапор
15:08
Екстаз стратегічного партнерства
Україна з 1 липня буде стягувати податок на додану вартість з російських товарів, які продаватимуться на українській території. Це – відповідь Москві на її рішення з того ж 1 липня обкласти ПДВ продукцію зі знаком "Made in Ukraine". Однак цей крок вважають неефективним.
14:50
Казахстан обмежує поставки туркменського газу до України
12:59
В Україні Папа помолодів на 10 років
Понад 1 мільйон осіб зібрався у середу на літургію за візантійським обрядом за участю Івана Павла II на Львівському іподромі. З Києва приїхав Кучма. Формально – щоб провести Папу на рейс до Риму. Яку ще мету міг переслідувати Кучма, з'явившися в католицькому і антикучмістському Львові в компанії з Папою, кожен може додумати сам.
11:20
Мельниченко обіцяє новий компромат
Майор, який з зими не з'являвся у медіа, дав інтерв'ю провідному світовому агентству "Рейтер". Мельниченко пообіцяв, що оприлюднить нові викриття, які матимуть, на його думку, "такий самий розголос, як і справа Гонгадзе".