28 грудня 2000

Архів

Новини
21:34
Для тих, хто не зрозумів, повторюємо...
Кучма та його більшість явно говорять різними мовами. Тому для тугодумів парламентський рупор волі "гаранта" Роман Безсмертний ще раз повторив, що Кучма не пропонував депутатам імплементацію тільки одного питання - про розпуск парламенту.
18:45
Фальш, як зброя проти "фальшивок"
Єдиним реальним і багато в чому символічним підсумком "двотисячного" є одинокий, вологий і зовсім непереконливий намет "імені Гонгадзе" на майдані Незалежності. Не буде перебільшенням сказати, що це невтішний підсумок не лише цього, а й кількох останніх років, якщо не цілого десятиліття.
18:09
Акція "Україна без Кучми" у Львові
За три дні до Нового року під будинком обладміністрації зібралися учасники пікету "Україна без Кучми". Крім розслідування зникнення Георгія Гонгадзе, пікетники вимагали переносу суду в справі Білозора до Львову. Паралельно перед обладміністрацією пройшов мітинг львівських учителів, що вимагали підвищення зарплати.
18:05
"Репортери без кордонів" приїжджають на допомогу
Мама Георгія Гонгадзе звернулася до міжнародної правозахисної організації "Репортери без кордонів" з проханням сприяти проведенню незалежної експертизи тіла, знайденого у Таращі, та аудіозапис Мороза за кордоном України.
17:31
Деякі підсумки вітчизняного телевізійного року
Що являє собою технологія "маніпуляційного діалогу"? На відміну від справжньої дискусії, мета її - не пошук істини, не представлення різних точок зору для забезпечення прозорого вибору електоратом з конкуруючих сил того, що більш за все відповідає його запитам, а реалізація конкретних політичних і PR-задач.
16:40
Чат з Морозом було атаковано
До такого висновку прийшли фахівці Інтернет-провайдера "Світ-Онлайн", які протягом майже двох днів аналізували причини збою під час нещодавнього чат-інтерв'ю Олександра Мороза.
15:59
Україна - резервація цивілізованого світу
У звіті "Фрідом Хаус" Україна пройшла окремим абзацом. Держава з назвою Україна фігурує в однім із п'ятьох випадків, які, на думку "Фрідом Хаус", стали демонстрацією відкату демократичних процесів у світі в 2000 році.
14:16
Про національні особливості забезпечення президента газетами
Структура з "президентською" назвою вражає своєю розгалуженістю. Серед її друкованих видань – журнал "Президент". Окрім "Президентського вісника" – газети "Влада і політика", молодіжно-безтурботна "Что делать?", журнали "Фото-видео новости", "5 континентов", "Алкоголь і тютюн". Також працює власна кіностудія.
11:51
Чи залишиться Кучма зі своїм "Болтом" наодинці?
...Oлігархи цей перепочинок використають для остаточної дискредитації Ющенка, якого вони небезпідставно вважають головним конкурентом на виборах. Наприклад, якщо почитати "Киевские ведомости" імені Медведчука-Суркіса, то в порівнянні з Ющенком навіть Пустовойтенко був прем'єром-реформатором рівня Вацлава Клауса чи Лешека Бальцеровича...
11:29
Потебенько Кравченку око не виклює
Міліцію знову підключили до розслідування справи Гонгадзе. Потебенько без проведення експертизи як на батьківщині, так і за кордоном, вірить Кравченку на слово.