Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко втрачає очки

Понеділок, 4 вересня 2000, 17:59

Колишній прем'єр Валерій Пустовойтенко може позбавитися останнього почесного місця в українській політиці. Перша інформація щодо зміни керівництва у Народно-демократичній партії, лідером якої формально все ще є Пустовойтенко, з'явилася у кінці серпня.

У понеділок в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна цю версію підтвердив постпред президента України у Верховній Раді Роман Безсмертний.

З його слів, політвиконком НДП, засідання якого відбудеться 6 вересня, " може поставити це питання, але він не має права вирішити цю проблему", додавши, що це "право з'їзду".

Нагадаємо, що не так давно Пустовойтенко виступив з різкою критикою діяльності нинішнього уряду у ПЕКу. У відповідь на це інший член НДП віце-прем'єр Юрій Ехануров повідомив, що заява Пустовойтенка буде розглянута політвиконкомом партії.

Сама заява екс-прем'єра щодо недоробки уряду Ющенка у паливно-енергетичному секторі виглядала як спроба «відпрацювати» і нагадати про себе. І хоч державний канал використав думку Пустовойтенка у своїх «килерських» матеріалах про Тимошенко, у більшій мірі його заява викликала подив, якщо не сказати роздратування.

Після того, як Суркіс ганебно зняв Пустовойтенка з посади президента Футбольної Федерації України, все більше людей з колишніх колег екс-прем'єра стали витирати об нього ноги. Це говорить про одне - він нікому не потрібен, рівень його впливу зараз - 0. Хоча насилу віриться, що Пустовойтенка, що забагато знає, попросять із всіх структур. Швидше за все для нього знайдуть чергову почесну посаду, від якої нічого не залежить.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування