Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третій - не зайвий. Він запасний

Вівторок, 7 листопада 2000, 16:28
Український союз промисловців і підприємців, що дав путівку на президентську посаду Леонідові Кучмі, став третім адвокатом комісії Марчука. Саме цікаве, що членами правління шанованого союзу є не менш шановні бізнесмени Волков і Суркіс.

Комісія Марчука "в повному ступені підтвердила глибоку стурбованість і численні застереження вітчизняних промисловців і підприємців відносно стану справ в ПЕК", говориться в заяві, під якою поставили підпис УСПП і Конфедерація роботодавців України, створений на базі того ж УСПП. Автори волають до всіх "конструктивних сил суспільства", щоб об'єднатися для прискореного і ефективного розв'язання проблем в ПЕК.

Головна "проблема" тих, які підписали заяву по-зрадницькому спливе, коли ознайомиться із складом правління УСПП. З часів, коли на чолі союзу стояв Кучма, до правління входить народний депутат Олександр Волков. На весняному з'їзді УСПП до керівного органу обраний самий відвертий прихильник усунення "проблем в ПЕК" Григорій Суркіс.

Також віце-президентом УСПП працює Олександр Рижов, що був радником Кучми, якого намагалися посватати на місце Тулуба після раптової відставки міністра палива і енергетики. Невдоволення добродіїв з УСПП "по-людськи" дуже зрозуміле. Адже, як говориться в заяві, їх "численні наполегливі конструктивні пропозиції […] не зацікавили керівництво уряду".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування