Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скоро в Інтернеті з'являться банери СБУ?

Понеділок, 2 липня 2001, 13:13
"Офіційному веб-сайту Служби безпеки України виповнився рік. У червні 2000 року українська спецслужба відчинила інформаційне вікно у світ, підтвердивши цим своє прагнення діяти відкрито і гласно, в руслі сучасних світових інформаційних процесів. Створенням веб-сайту в Інтернеті СБУ довела, що готова до широкого діалогу за всіма напрямками своєї діяльності" - таку сентиментальну новину можна зараз прочитати на сайті СБУ

На сайті відсутня будь-яка відкрита статистика, тому треба йняти віри СБУ-шникам, які кажуть, що за рік до сайту звернулися користувачі 37 тисяч вузлів Інтернет із 70 держав світу. Найбільше інформацією спецслужб цікавляться не тільки в Україні, але й в США та Росії. Далі йдуть Німеччина, Канада, сусідні Польща, Чехія та Угорщина, а також Ізраїль і Франція.

У середньому за день веб-сайт Служби безпеки України відвідують 100-120 хостів, зареєстровано 2 мільйони 200 тисяч звернень до Інтернет-ресурсу спецслужби, з нього передано 5 гігабайт інформації, або близько 2 мільйонів аркушів друкованого тексту.

Виявилося, що до СБУ звертається ще дехто. За рік спецслужба отримала 530 листів (тобто майже 2 листи щодня) від стурбованих громадян, які "повідомляють про погрози, прояви контрабанди та корупції, інші протиправні дії". Коротше кажучи, докладають, як живе сусід.

"Від початку створення веб-сайту СБУ не припиняється робота над його вдосконаленням. Ми прагнемо зробити свій продукт максимально зручним у користуванні і тематично змістовним".

В УП переконані, що читачі з радістю прочитали такі матеріали, як "Служба безпеки України сприяє творчому вихованню дітей", "Не так страшна голография, как ее малюют", "ЧЕМ БОЛЬШЕ ЗНАЕШЬ, ТЕМ ЛУЧШЕ СПИШЬ" (інтерв'ю з Деркачем), "Поделись "х-файлом" - воздастся!", Леонид ДЕРКАЧ: "Розги ум вострят и возбуждают память", "Драми довкола голограми".

Наприкінці до відвідувачів сайту звернувся нинішній голова СБУ Володимир Радченко, який чомусь вважає, що "розміщенням в мережі Інтернет свого офіційного веб-сайту Служба безпеки заклала цеглину у фундамент громадянського суспільства, яке формується в нашій державі.

Діяльність СБУ стала ще прозорішою, українські платники податків дістали змогу безпосередньо оцінити, як Служба захищає інтереси людини, суспільства і держави, побачити конкретні результати її діяльності".

Радченко обіцяє, що "СБУ готова всіляко підтримувати і розширювати діалог" з відвідувачами Інтернету.

Про те, що було рік тому, читайте

СБУ продовжує освоєння Інтернету

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування