Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Трудовики" почали обробляти регіони

Четвер, 5 липня 2001, 11:54
У східних регіонах України фактично розпочалася підготовка до парламентських виборів. Принаймні саме так охарактеризував свою поїздку на Луганщину голова партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко. У Луганську побував також лідер фермерського руху Іван Томич, повідомляє Німецька хвиля.

За офіційним повідомленням Тігіпко прибув до Луганської області для ознайомлення із соціально-економічними проблемами регіону, а Іван Томич - для надання допомоги розвитку фермерства на Луганщині.

Однак під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів, Тігіпко заявив, що його візит можна вважати початком передвиборчої кампанії, яку партія має намір проводити в блоці з НДП, Аграрною партією України та партією "Регіони України".

За словами ж Івана Томича, рух фермерів України на виборах підтримуватиме Аграрну партію. Наприкінці тижня Луганщину відвідає також головний податківець України, лідер партії "Регіони України" Микола Азаров.

Відповідаючи на запитання журналістів стосовно виборчого блоку партій на наступних парламентських виборах Тігіпко запевнив, що "трудовикам" вистачить союзників в особі НДП, партії "Регіони України" та Аграрної партії України.

На сьогодні, за його словами, є суто організаційні питання стосовно єдиного лідера блоку, штабу, принципу фінансування, виборчого списку, і таке інше. Він не прибічник використання на виборах адміністративного ресурсу і, як він вважає, на адмінресурс не треба покладати надії. Партія має лише намір рішуче боротися за своїх виборців, а для цього і потрібні поїздки такі як сьогоднішня, вважає Тігіпко.

Він заявив також, що у вересні партія презентує свою програму, розбудову партії здійснюватиме без надриву: на його думку, партії вистачить набрати 10 тис. членів для перемоги на наступних парламентських виборах, повідомляє УНІАН.

Він також підкреслив, що наступний парламент буде визначати розвиток країни на найближчі 10 років.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: