Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Києва Шевченко приїхав зі своєю дівчиною

Неділя, 4 листопада 2001, 13:15
Форвард збірної України Андрій Шевченко на перший матч плей-офф проти команди Німеччини прибув до Києва зі своєю дівчиною - американською моделлю Крістін Пазік. Крістін, на думку українця, додасть йому впевненості в грі проти команди Німеччини.

Нападаючий "Мілана" вже в п’ятницю провів на стадіоні "Динамо" легке тренування. Так Андрій також зауважив, що гратиме проти німців в масці.

"Я зараз ходжу в масці, в ній же буду і грати. Природно, відчуваю дискомфорт, навіть трохи важко дихати, однак це не перешкодить мені серйозно підготуватися до головних матчів збірної України в цьому році.

Про серйозне ставлення Андрія до матчів плей-офф зі збірною Німеччини, свідчить хоча б той факт, що він привіз на цю гру з собою в якості вболівальника свою дівчину – американську модель Крістін. Андрій впевнений, що в команди Феллера можна вигравати, а підтримка Крістін додасть йому лише наснаги.

"Німців не варто боятися, - говорить Андрій. З ними можна грати і перемагати. До того ж, думаю, присутність 10 листопада на київській зустрічі Крістін додасть мені упевненість".

Не безпідставно турбує Андрія і тема суддівства. Так, в інтерв’ю німецькому виданню "Більд" він заявив наступне: "На карту поставлені честь арбітрів і ФІФА. В обох поєдинках нам потрібні абсолютно чесні рефері".

Стосовно самих арбітрів, які судитимуть матчі плей-офф з командою Німеччини, то Шевченко знайомий з італійцем Браскі, який судитиме матч в Києві, і вважає його порядною людиною. А суддя Віторе Перейра, на думку українця, який буде головною дійовою особою на грі в Дортмунді, може упереджено відсудити повторну гру.

У той же час Шевченко не боїться, що з ним будуть грубо грати захисники збірної Німеччини: "Якщо проти мене будуть порушувати правила, то отримають картку, а ми - право на штрафний удар", - говорить українець.

Судячи по всьому настрій у Шевченка бойовий, ось якби всі футболісти збірної України підійшли до гри в такій психологічній формі, я думаю, що в моральному плані ми б вже вели в рахунку до початку поєдинку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: