Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МЗC з'явився свій "речник"

Вівторок, 6 листопада 2001, 13:23
У Міністерстві закордонних справ України введено нову посаду прес-секретаря - "речник". На цю посаду призначено директора департаменту з питань політики і безпеки МЗС, надзвичайного і повноважного посланника України Ігоря Долгова.

Як повідомив на брифінгу у вівторок державний секретар МЗС Юрій Сергєєв, таке рішення прийняте керівництвом міністерства. У той же час, в.о. керівника прес-служби МЗС України Сергій Бороденков призначений головою прес-служби МЗС.

Як повідомив Долгов в інтерв'ю журналістам, у МЗС України він почав працювати у 1992 році в управлінні інформації міністерства. У 1993 році він посів посаду помічника міністра, потім працював на посту радника - посланника посольства України у Фінляндії, був заступником начальника управління політичного аналізу і планування МЗС України.

Крім того, Долгов був директором департаменту з питань політики і безпеки МЗС України, а також заступником глави управління з питань зовнішньої політики адміністрації президента України.

У цей час він поєднує посаду директора департаменту з питань політики і безпеки з функціями офіційного представника (речника) МЗС України.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування