Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Удовенко звинувачує Бойка в спробі знищити Народний Рух та конкурувати з Ющенком

П'ятниця, 9 листопада 2001, 12:36
Лідер Народного Руху України, учасник блоку Ющенка Геннадій Удовенко засуджує дії лідера "Народного Руху України за єдність" Богдана Бойка, який заявив напередодні про створення виборчого блоку з назвою "Народний Рух України".

"Це - спланована акція на подальше знищення НРУ, і тому ми засуджуємо цю акцію", - заявив Удовенко в п'ятницю в Симферополі в інтерв'ю журналістам.

Кажучи про те, як відіб'ється створення цього виборчого блоку на рейтингу блоку "Наша Україна" Ющенка, Удовенко підкреслив: "Безумовно, це деяку частину голосів від нас відбере, тому що виборець прийде, побачить назву Рух і буде голосувати за Рух".

У той же час він зазначив, що сьогодні рейтинг Ющенка вище, ніж рейтинг Руху, і тому "більш розумний і мудрий виборець проголосує, безумовно, за Ющенка, тобто за блок, який очолює і в який входить НРУ".

У четвер у Києві було оголошено про створення правого виборчого блоку "Народний Рух України". У коаліцію, створену партією "Народний Рух України за єдність", планують вступити Організація українських націоналістів в Україні, громадська організація "Третє тисячоліття", організації "Молодіжний рух за єдність".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Ющенку планують обрізання електорату

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування