Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хто такий Кравченко?

Середа, 5 грудня 2001, 18:01
"Таким кроком, на жаль, виконавча влада зробила величезну помилку, яка порушила існуючий баланс сил між владою і опозицією", каже голова парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Юрій Кармазин про призначення Кравченка головою Херсонської обласної адміністрації.

"Хто такий Юрій Кравченко в очах людей – добре відомо. Його пов'язують з причетністю до "касетного скандалу", до зникнення журналіста Георгія Гонгадзе - яким чином він причетний, це вирішувати слідчим органам.

На мою думку, - це ще людина, яка відома розвалом Міністерства внутрішніх справ України, яка відома тим, що під час його керівництва з Міністерства гнали професіоналів за допомогою скорочення, було переслідування за вільнодумство. Це людина, під час керівництва якою МВС почалося зрощування з олігархічними та кримінальними кланами.

Юрій Кравченко - це людина, яка не зважаючи на те, що організована злочинність активізувала діяльність в Україні, - пішов на одноосібне скорочення підрозділів з боротьби з оргзлочинністю удвічі. Таким чином, я категорично і негативно оцінюю таке призначення і вважаю, що воно порушило громадську стабільність."

За часів Кравченка спеціальні оперативні підрозділи міліції займалися документуванням діяльності політиків… Сьогодні, при новому керівникові МВС, міліція починає оздоровлюватися. Вони, як у жахливому сні згадують про те, що колись треба було направляти величезні грошові потоки нагору. Міліція намагається нині жити за законами держави, якій служить, займатися професійною, а не політичною діяльністю".

На думку Юрія Кармазина, Херсонська область є на межі вимирання, а призначення Юрія Кравченка головою облдержадміністрації "є ще одним стихійним лихом. Це значить, що вибори там будуть робитися специфічно. Я у цьому переконаний".

Радіо "Свобода"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування