Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АВТОКАТАСТРОФА ЛИТВИНА: ТРИ ВЕРСІЇ

Середа, 2 січня 2002, 17:02
Міліція розглядає три основні версії дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждав глава адміністрації президента України Володимир Литвин.

Як повідомили у центрі суспільних зв'язків МВС України, розглядається можливий незадовільний технічний стан автомобіля "Жігулі", який раптово виїхав на смугу зустрічного руху безпосередньо перед автомобілем "Тойота", в якому знаходився Литвин.

Також слідство не виключає чинника слизької дороги і погане самопочуття водія "Жігулей" - пенсіонера 1939 року народження.

У цей час вже відтворене ДТП, призначені всі необхідні технічні експертизи, після чого можна буде говорити про остаточну версію того, що трапилося з Литвином.

Як повідомлялося раніше, машина глави президентської адміністрації вранці 29 грудня зіткнулася з автомобілем, що виїхав на зустрічну смугу на 19 кілометрі автотраси Київ-Обухів. Ділянка траси, де сталося ДТП, не була завантажена.

Автомобіль Литвина, який прямував на роботу, рухався з швидкістю 80 кілометрів на годину по своїй смузі. За попередньою версією, винуватцем зіткнення був автомобіль "Жігулі", що раптово виїхав на смугу зустрічного руху перед машиною глави адміністрації. Водій "Жігулей" загинув. Литвин із струсом мозку потрапив у клініку. За фактом ДТП порушена кримінальна справа, яка передана для розслідування до Голосіївське райуправління ГУ МВС у Києві.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Литвин зустрічав Новий рік на лікарняному ліжку

"Струс мозку" - діагноз Литвина після автокатастрофи

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування