Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

12 січня визначаться і кучмісти, і антикучмісти

Вівторок, 8 січня 2002, 12:38
Станом на 4 січня до Центральної виборчої комісії надійшли попередні заявки на проведення з'їздів із висунення кандидатів в народні депутати за загальнодержавним багатомандатним округом від 34 політичних партій і виборчих блоків.

Зокрема, подавали заявки і вже провели з'їзди 5 січня Комуністична партія України, виборчий "Блок Юлії Тимошенко" і Українська морська партія. Всі три з'їзди заявили про намір брати участь у виборах і затвердили партійні списки.

На цей же день подавав заявку на проведення міжпартійного з'їзду блок "Зелені за майбутнє" (Зелена партія України і Екологічна партія України), однак, агентству не вдалося з'ясувати, чи відбувся він.

На 9 січня подали заявки на проведення з'їздів Всеукраїнська партія "Нова сила" і Комуністична партія робітників і селян.

На 11 січня запланований з'їзд Партії промисловців і підприємців України.

На 12 січня подані заявки на проведення 11 з'їздів, зокрема, виборчого блоку "За єдину Україну!", Соціалістичної партії, блоку "Єдність", Прогресивної соціалістичної партії України, партії "Яблуко", Всеукраїнського об'єднання лівих "Справедливість", Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє".

Крім того, в цей же день збираються провести з'їзди Комуністична партія України (оновлена), Всеукраїнське об'єднання християн, Партія захисту інтересів селян, Всеукраїнська політична партія "Християнський рух".

На 13 січня подали заявки на проведення з'їздів 2 партії - Ліберальна партія України (оновлена) і Екологічна партія України "Захист".

15 січня планують провести з'їзди Соціал-демократична партія України (об'єднана), а також Партія реабілітації важкохворих України, Народна партія вкладників і соціального захисту, Партія пенсіонерів України, Всеукраїнська партія єдності і миру.

16 січня, як очікується, пройде з'їзд партії "Нова генерація".

На 18 січня подали заявки на проведення з'їздів 4 партії, що об'єдналися в "Команду Озимого Покоління" - Конституційно-демократична партія, Ліберально-демократична партія України, Партія приватної власності, Українська селянська демократична партія.

На 19 січня запланований з'їзд Соціал-демократичної партії (лідер Юрій Буздуган), на 20 січня - "Народного Руху України за єдність".

Також подали заявки, однак не указали дату проведення з'їзду в січні Партія національно-економічного розвитку України і Українська національна консервативна партія.

Згідно з календарним планом основних заходів щодо підготовки і проведення виборів народних депутатів, термін подачі до Центрвиборчкому заяв від партій і блоків про проведення з'їздів, на яких будуть затверджені списки кандидатів в депутати для участі у виборах за багатомандатним округом, встановлений з 3 по 21 січня.
Висунення кандидатів в депутати почалося 5 січня і завершиться 24 січня.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
15:26
фотоПерепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники затримали двох чоловіків
15:22
Вчені визначили, наскільки шум шкодить птахам. А як щодо людей?
15:13
Поліція та СБУ прийшли з обшуками до "Київтеплоенерго", робота підприємства заблокована - КП
15:10
Росія поновила доставку нафти державним "Совкомфлотом" до Індії - Reuters
14:48
Made in China більше не лякає: "китайці" захоплюють український ринок
14:40
відеоГУР повідомло про знищення у Москві ворожого гелікоптера Ка-32
14:39
У США представили найбільший у світі 3D-принтер, який може надрукувати будинок за 3 дні
14:39
відеоССО показали результати роботи на Донеччині: у ворога мінус БТР та два БМП 
14:30
Київ стягнув з підрядника метро на Виноградар 139 мільйонів, зароблених з незаконного депозиту
14:16
КолонкаЗавдяки Антикорраді при Міноборони на харчуванні для ЗСУ вдалося зекономити 4 млрд
Усі новини...