Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рябець "замовчує" про Мельниченка та розробляє заходи проти двійників

П'ятниця, 8 лютого 2002, 13:10
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Рябець не зміг конкретно відповісти на запитання про майбутню долю Микола Мельниченка в якості кандидата в депутати.

Журналісти запитали його про подальші дії ЦВК, якщо ВС винесе позитивне рішення щодо майора. Рябець зазначив, що не слід "зосереджувати увагу тільки на одному випадку". "А взагалі ЦВК зобов'язаний виконувати рішення суду. Яке рішення суду буде, так і буде", сказав Рябець.

Але не він не дав прямої відповіді на уточнююче запитання про те, що строки реєстрації вже пройшли. "ЦВК діятиме у відповідності до закону", сказав він.

Відповідаючи на запитання про можливі дії ЦВК проти двійників, він заявив, що "ЦВК не є органом боротьби з чимось, проте комісія думає про це питання".

За його словами ЦВК збирається передбачити у виборчих бюлетенях в одномандатних округах заходи, які дозволять розрізнити кандидатів-"двійників", які зареєстровані під однаковими прізвищами, іменами і по батькові.

"Поки ми не будемо розкривати, які ми маємо наміри щодо ідентифікації цих кандидатів - нехай витратяться ті, хто вклав в цю справу кошти", - заявив Рябець.

Він повідомив, що до ЦВК надійшло більше 50 звернень про порушення виборчого закону, але тільки кілька з них - про конкретні порушення.

На запитання про те, чи читав він книжку про Тимошенко, і чи є її розповсюдження порушенням виборчого закону, Рябець відповів, що "щодня читає виборчий закон – немає часу читати книжки".

Щодо реклами СДПУ(О) на Інтері та 1+1, то Рябець нагадав, що в Україні "не одна соціал-демократична партія зареєстрована", тобто розміщувати такі ролики може, якщо вірити керівнику ЦВК, наприклад, СДПУ Буздугана.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування