Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Мілан" в лотерею виграв путівку до чвертьфіналу Кубка УЄФА

П'ятниця, 1 березня 2002, 09:43
Поступившись в повторному матчі четвертого раунду Кубку УЄФА голландській "Роді" з рахунком 0:1 на "Сан-Сіро" в основний та додатковий час, італійський "Мілан" лише в серії післяматчових пенальті, яку називають лотереєю зумів вповзти до чвертьфіналу турніру.

Так, саме вповзти, адже те як грали "россо-нері" до 87-ої хвилин матчу, не можна назвати грою великої команди. Сподіваючись малою кров'ю пройти в наступний раунд за рахунок забитого м'яча в Керкраде, "червоно-чорні" вже на 70-ій хвилині, опинилися в скрутному становищі коли, захисник гостей Луйперс потужним ударом під поперечину вивів "Роду" вперед в матчі, та зрівняв рахунок за сумою двох ігор.

Проте здавалося, що "Мілан" після пропущеного голу прокинеться, та де там прозріння настало для команди Анчелотті лише під кінець гри та в додатковий час, хоча результату це не дало. Голландські футболісти, зуміли вистояти вдесятьох (в кінці матчу за другу жовту картку був вилучений голландський футболіст), хоча відзначитися італійці мали декілька нагод. З восьми метрів не зміг обіграти Калача, Хосе Марі, небезпечно пробивали Каладзе та вийшовший на заміну Сімоне.

Стосовно Андрія Шевченка то він був помічений на трибунах стадіону разом зі своє дівчиною Крістін Пазік, і з виразу його обличчя, можна було відразу сказати про гру "Мілана". Окрім Андрія участі в матчі не брали також і ветерани команди Мальдіні, Альбертіні, Костакурта.

В серії ж одинадцятиметрових щасливішими виявилися футболісти "Мілану", які з п'яти ударів, тричі змусили голкіпера "Роди" виймати м'яч з сітки воріт. І в результаті вимучена перемога по пенальті з рахунком 3:2. В чвертьфіналі турніру "Мілан" зустрінеться з ізраїльським "Хапоелем", який вибив італійську "Парму". Ще однією несподіванкою став виліт з Кубку УЄФА англійського "Лідса", який програв голландському ПСВ. Таким чином, у другому за престижністю європейському турнірі, представників Туманого Альбіону не залишилося.

Парма - Хапоель - 1:2
Голи: Бонаццолі 85 - Остерц 31, Пішонт 53
З загальним рахунком - 2:1 виграв "Хапоель"

Фейеноорд - Рейнджерс - 3:2
Голи: ван Хоойдонк 37, 45, Калу 46 - Макканн 26, Фергюсон 55 - з пенальті
З загальним рахунком 4:3 виграв "Фейеноорд"

Серветт - Валенсія - 2:2
Голи: Робер 37, Фрей 67 - Хуан Санчес 12, Ангуло 45
З загальним рахунком 5:2 виграла "Валенсія"

АЕК - Інтер - 2:2
Голи: Константінідіс 23, Ніколаідіс 56 - Грешко 21, Вентола 57
З загальним рахунком 5:3 вииграв "Інтер"

Боруссія (Д) - Лілль - 0:0
З загальним рахунком 1:1. "Боруссія" пройшла далі за рахунок голу на виїзді

Мілан - Рода - 0:1
Гол: Луйперс 70
Загальний рахунок 1:1. "Мілан" виграв по пенальті - 3:2

Лідс - ПСВ - 0:1
Гол: Веннегор оф Хесселінк 90
З загальним рахунком 1:0 виграв ПСВ

Слован – Ліон – 4:1
Голи: Нежмар 1, 82, Штайнер 75, Нойманн 85 – Мюллер 17
За сумою двох матчів "Слован" виграв з рахунком 5:2

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування