Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук обурений, що діти почули Кучмини мати по телевізору

Понеділок, 4 березня 2002, 17:56
Лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук вважає правом кожного учасника виборів "реагувати на порушення в ході виборчої кампанії і звертатися у відповідні інстанції". Так він прокоментував "Українській правді" факт скарг пропрезидентських партій в Центрвиборчком на лідера Соцпартії Олександра Мороза через оприлюднення ним записів Мельніченка під час квоти на УТ-1.

У той же час він не назвав причину, через яку СДПУ(О) не підтримало скаргу. "Це секрет". "У кожної політичної сили є право [звернутися з скаргою], одні вважали за необхідне підписати, а СДПУ(О) не підписала", - зазначив він.

"Але, те що нецензурна лайка була на екрані Першого національного каналу - я вважаю, що це неприпустимо. А там нецензурна лайка просто писалася. У той час, коли дивляться діти, жінки і виховані чоловіки, не можна вважати прийнятним, щоб нецензурна лайка використовувалася як передвиборна агітація або пропаганда. Я з цим категорично незгодний", - заявив Медведчук.

Лідер СДПУ(О) також зазначив, що поки парламент не може ухвалювати жодних рішень в зв'язку з обнародуванням експертизи "Бек Тек": "Генпрокуратура повинна призначити експертизу за допомогою тих додаткових можливостей, які були досліджені [в США] і встановити факти. А потім використати ці факти в ході попереднього слідства".

"Парламент не має права вживати заходів по відношенню до фізичних осіб. По-перше тому, що парламент - це законодавчий орган, і, по-друге, тому що ці факти мають бути відповідним образом встановлені, згідно з нашим законом", - відзначив Медведчук. "Коли це буде зроблене, наслідки будуть відповідні", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування