Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готова очолити навіть комітет з материнства і дитинства

Середа, 8 травня 2002, 13:06
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко у новому парламенті хотіла би працювати в тому комітеті, де вона "має досвід роботи". "Це бюджетний, паливно-енергетичний, економічний комітет", - зазначила Тимошенко в інтерв'ю журналістам у середу.

Водночас, за її словами, члени фракції готові "фахово працювати" в будь-якому комітеті, який буде запропонований. "Я переконана, якщо мені доведеться очолити комітет материнства і дитинства, то це буде найпублічніша робота з усіх інших комітетів. Там є більше робити, ніж в бюджетному комітеті", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, після того, як протягом чотирьох років представники її політичної сили очолювали бюджетний комітет, залишилося нерозв'язаним "єдине питання – зробити нормальною доходну частину бюджету". "Цього ми не можемо зробити, знаходячись поза виконавчою владою", - пояснила Тимошенко.

Говорячи про можливість чотирьох сил ("Наша Україна", БЮТ, СПУ і КПУ) розподілити посади в парламенті, Тимошенко зазначила, що зараз вони "намагаються домовитися". Оцінюючи шанси, лідер БЮТ зазначила, що така "вирогідність дуже висока".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування