Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вбивство 4-х осіб в Сімферополі здійснене за "наведенням"

П'ятниця, 7 червня 2002, 11:55
У четвер, практично в центрі Сімферополя, в районі Московського кільця, по вул. Шалфейна, 1, в офіс ремонтно-будівельної фірми "Пірс" о 12-30 дня увійшли двоє невідомих молодих людей, озброєних пістолетами з глушителем, та розстріляли 4-х осіб, що знаходилися в приміщенні. Всі вони загинули на місці.

Серед загиблих керівник фірми В.Бухман, 1950 року народження, його брат Бухман. Третій загиблий - співробітник фірми, четвертий - стороння особа. Міліція передбачає, що саме він приніс в офіс-кейс, на який "полювали" злочинці. Спокійно розстрілявши свої жертви, вони взяли кейс і практично не переховуючись (на нападниках не було навіть масок), вони вийшли з будівлі, де крім "Пірса" приміщення під офіси орендують ще 16 фірм, сіли в автомобіль та залишили місце злочину.

Двох вбивць багато хто бачив в обличчя і вже складений фоторобот. На території Криму оголошена операція "Сирена" з їх пошуку. Водій автомобіля вже знайдений міліцією, з'ясовано, що він - людина випадкова, яка не має відношення до злочину.

У міліції поки що тільки одна версія того, що трапилося, - вбивство у корисливих цілях, здійснене за "наведенням". Передбачається, що злочинці знали про те, що в фірму буду принесений кейс з грошима, і прийшли за ним. Версія про замовне вбивство відкидається, оскільки ані Бухман, ані його фірма не були відомі в бізнесових або в кримінальних колах.

"Українська правда", Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування