Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наступного тижня може виникнути питання щодо недовіри урядові Кінаха

Вівторок, 2 липня 2002, 20:20
Лідер Українського Народного Руху Юрій Костенко не виключає, що обговорення програми уряду призведе до виникнення питання про недовіру Кабміну.

"В п'ятницю буде дуже жорстке обговорення програми, і якщо більшість виступаючих негативно її оцінить, не виключено, що наступного тижня може виникнути питання щодо резолюції про недовіру уряду Кінаха", цитує Костенка його прес-служба.

"Щодо ситуації у ВР, то для підготовки такої резолюції необхідна кількість депутатів вже є", - переконаний Юрій Костенко.

У разі схвалення цієї резолюції, Юрій Костенко прогнозує, що "60 днів, відведених українським законодавством для формування нового уряду, дадуть відповідь на ключові питання, які або зможуть сформувати неліву більшість, або знову робота буде рухатися хаотично, як зараз".

Коментуючи саму програму, лідер УНР заявив, що вона "носить поверховий характер, а не орієнтується на базові документи". За його словами, "вже зараз можна зробити певні оцінки невідповідності деяких позицій програми посланню президента, а також бюджетній резолюції, яку представив уряд".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування