Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах вже вирішив, як зустрічатиме осінній бунт опозиції

Субота, 3 серпня 2002, 13:59
Прем'єр-міністр України Анатолій Кінах вважає, що в ситуації, коли опозиційні сили закликають до осінніх акцій протесту, уряду потрібно "працювати ще напруженіше, щоб країна і суспільство реально відчули позитивні результати поліпшення життя людей".

Коментуючи в інтерв'ю газеті "День" критику ряду парламентських сил на адресу уряду, прем'єр відзначив: "Коли критика переходить межу конструктивності, коли головна увага приділяється не позитивному законотворенню, а відвертій політичній конфронтації, то це відбивається, насамперед, на темпах розвитку держави і його економіки".

Кінах нагадав, що уряд запропонував парламенту відновити діяльність консультативної ради з підготовки найважливіших законопроектів. При цьому, з його слів, в Кабінеті міністрів розглядають "систему співпраці з парламентаріями не як реакцію на якусь кон'юнктурну ситуацію в суспільстві, а як частину взаємодії гілок влади".

"На жаль, частина депутатів ще досі як би залишається у виборчій кампанії. Уряд, а особливо посада прем'єр-міністра в зв'язку з цим представляються декому як зручний стартовий майданчик перед виборами президента України. Мені дуже шкода людей, що витрачають свою енергію і знання на такі спроби дестабілізувати ситуацію", - сказав глава уряду.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...