Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Звинувачення проти Тимошенко не є новими - заступник генпрокурора

Вівторок, 6 серпня 2002, 10:31
Заступник генерального прокурора України Віктор Шокін стверджує, що у порушенні кримінальної справи проти народного депутата України, лідера БЮТ Юлії Тимошенко немає ніякого політичного замовлення. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Тоніс".

Заступник генпрокурора каже, що слідство не є попереджувальним кроком влади, аби не допустити обіцяних опозицією акцій протесту. Проведення оперативно-слідчих дій приблизно одночасно із заявами лідера БЮТ про заплановані акції протесту він назвав банальним збігом обставин.

За словами Шокіна, справи проти Тимошенко є одними з тисячі розслідувань економічних злочинів, розпочатих Генпрокуратурою, і "закономірним результатом проведеної слідчої роботи".

Він підтвердив, що звинувачення проти Тимошенко у скоєнні злочинів, передбачених 191 та 366 статтями Кримінального Кодексу, не є новими.

Шокін також заявив, що у зв'язку зі справою Тимошенко може бути порушено ще кілька справ стосовно відомих осіб, які фігурують у розслідуванні злочинів, що інкримінуються лідеру БЮТ.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування