Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Таємничий Грач збирається стати депутатом кримського парламенту

Середа, 7 серпня 2002, 13:35
В окружних виборчих комісіях №25, 30, 98, де відбудуться повторні вибори депутатів Верховної Ради Криму, зареєстровано перших 20 кандидатів.

Серед інших в окрузі №25 в Сімферополі знову зареєстровано Леоніда Грача. "Який саме Грач балотується, буде відомо після того, як окружком надасть документи до Виборчої комісії АРК", - зазначив на засіданні Виборчкому АРК його голова Михайло Малишев.

На засіданні Виборчої комісії АРК відзначалось, що на повторних виборах, які відбудуться 22 вересня, активно застосовуються технології "двійників". Зокрема, в окрузі №25 вже зареєстровано четверо Бахарєвих (там балотується, зокрема, Михайло Бахарєв – головний редактор газети "Крымская правда", колишній депутат ВР Криму).

Як повідомлялося раніше, на виборах до Верховної Ради АРК 31 березня у 25 окрузі балотувалися екс-голова кримського парламенту, зараз - народний депутат України – Леонід Грач, а також його "двійник" – колишній Олександр Папета, який перед виборами змінив своє ім'я та прізвище на "Леонід Грач".

Згідно з Конституцією АРК, до ВР Криму обирається 100 депутатів. На сьогодні в кримському парламенті - 97 депутатів. В трьох округах вибори було визнано недійсними.

УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування