Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко умовлятиме Ющенка вступити до більшості

Вівторок, 1 жовтня 2002, 12:12
У вівторок лідер фракції партій "Трудова Україна"-ПППУ Сергій Тігіпко обговорить з лідером фракції "Наша Україна" Віктором Ющенком вже напрацьовані 9-ма фракціями пропозиції, які б дали можливість "Нашій Україні" приєднатися до більшості, повідомив Тігіпко в інтерв`ю журналістам.

Він додав, що вже зустрічався з цього приводу з лідерами "Нашої України", зокрема з Юрієм Костенком, а у вівторок йому та Степану Гавришу доручено провести ще одну зустріч. При цьому Тігіпко зазначив, що говорити про щось конкретне поки що рано, додавши, що ті проекти документів, які він напрацював спільно з Костенком щодо створення у Верховній Раді демократичної коаліції, на сьогодні вже не обговорюються.

"Ні. На сьогоднішній момент у них немає перспективи", - категорично заявив Тігіпко на запитання щодо перспектив цих домовленостей.

При цьому він повідомив, що досі не визначено час проведення загальних зборів народних депутатів, які виявили бажання вступити до більшості, зазначивши, що зараз йдеться про необхідність зібрати людей і обговорити програму законодавчої роботи та механізму роботи більшості.

27 вересня фракція партій "Трудова Україна" - ППУ", фракції "Регіони України", СДПУ(О), "Аграрники України", НДП, групи "Європейський вибір", "Демократичні ініціативи" і "Народний вибір", а також позафракційні депутати підписали заяву про створення парламентської більшості. За словами Литвина, станом на 30 вересня заяви про входження до більшості написали 230 депутатів.

У заяві про створення більшості наголошується, що більшість "візьме на себе відповідальність за законотворчу діяльність парламенту й створення коаліційного уряду відповідно до пропозицій президента щодо здійснення політичної реформи".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування