Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пропонує в прем'єри Плюща, Горбуліна та Дурдинця

П'ятниця, 1 листопада 2002, 12:59
Лідер фракції Блоку Юлії Тимошенко закликає депутатів Верховної Ради виважено підійти до вибору кандидатури на посаду прем'єр-міністра України, оскільки він може стати тимчасовим виконуючим обов'язки глави держави.

У звертанні Тимошенко до народних депутатів, текст якого в п'ятницю поширила прес-служба БЮТ, говориться про необхідність "терміново скликати нараду за участю всіх керівників фракцій і груп парламенту і визначитися з єдиною погодженою кандидатурою на посаду прем'єр-міністра, що повинен усвідомлювати тимчасовість свого статусу, знаходитися поза політичними баталіями і впливами".

Новий прем'єр, на думку лідера БЮТ, повинен забезпечити дотримання законів і Конституції "у ході проведення дострокових виборів президента" і гарантувати чесне, публічне, прозоре голосування.

Тимошенко вважає, що нинішній прем'єр Анатолій Кінах, перший віце-прем'єр Олег Дубина і глава Державної податкової адміністрації Микола Азаров не відповідають цим вимогам.

На її думку, на посаду прем'єра на час проведення дострокових виборів президента можуть претендувати народний депутат Іван Плющ, голова держкомісії з питань оборонно-промислового комплексу Володимир Горбулін, міністр із питань надзвичайних ситуацій Василь Дурдинець.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування