Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністра економіки Хорошковського допитає прокуратура

Четвер, 5 грудня 2002, 12:28
Прокуратура Києва має намір допитати міністра економіки і з питань європейської інтеграції Валерія Хорошковського у рамках кримінальної справи, порушеної щодо самогубства директора інформаційного агентства "Українські новини" Михайла Коломійця.

Заступник генерального прокурора, прокурор Києва Василь Присяжнюк на прес-конференції у четвер повідомив, що допит міністра був запланований на середу. Якщо ж допит не відбувся, він буде проведений найближчим часом, зазначив він.

За словами Присяжнюка, повторна комплексна експертиза Коломійця запланована на 9 грудня. "Затримка через приїзд французького експерта (незалежний експерт Жан Ріволі)", - зазначив він.

Присяжнюк підтвердив, що комплексна експертиза відбудеться за участю українських, білоруських і французьких експертів, а також експерта, про участь якого прохала мати журналіста.

Прокурор відмовився оприлюднювати версії, що розслідуються в ході даної кримінальної справи. "Версії ще не усі відпрацьовані, ми не знаємо або це економічна, або сімейна, або інша ситуація - є багато напрямків", - наголосив він.

Як повідомлялося, мати Коломійця в інтерв'ю українській службі "Радіо Свобода" повідомила про телефонну розмову, яку вона мала з Хорошковським, під час якої останній заявив, що її син "наробив боргів на півтора мільйона і залишив після себе двомісячну невиплату зарплати", а коли "потрібно було платити, він зник".

Хорошковський, який є власником Агентства гуманітарних технологій (АГТ), який володіє 50% акцій агентства "Українські новини", підтвердив факт телефонної розмови з матір'ю Коломійця щодо одержання грошей, що залишилися, її сином, однак висловив жаль щодо того, що його слова "могли бути неточно сприйняті" нею.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування