Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побила Вітренко

П'ятниця, 6 грудня 2002, 14:47
Апеляційний суд Києва залишив в силі рішення Оболонського районного суду м. Києва, яким було задоволено позовну заяву Юлії Тимошенко до лідера ПСПУ Наталії Вітренко та ТОВ "ТРК "Студія 1+1" про захист честі, гідності та ділової репутації. Про це повідомляє прес-служба Партії "Батьківщина".

Відповідно до рішення Оболонського районного суду м.Києва відомості, поширені 7 березня 2002 року Вітренко на телеканалі "Студія 1+1" під час проведення передвиборних теледебатів, визнано такими, що не відповідають дійсності, паплюжать честь, гідність та ділову репутацію Тимошенко.

Суд зобов‘язав ТОВ "ТРК "Студія 1+1" надати Тимошенко в прямому ефірі час для спростування зазначених недостовірних відомостей, а Вітренко зобов’язано оплатити вартість ефірного часу.

* * *

Тим часом Тимошенко у п’ятницю виступає на міжнародній конференції "Мораль і політика", яка розпочала свою роботу в Відні, із доповіддю "Новий світовий порядок: нові критерії моральності для лідерів та еліт".

У конференції беруть участь президент Європейської комісії Романо Проді, президент Польщі Олександр Кваснєвський, канцлер Австрії Вольфганг Шюссель, французький міністр у справах Європи Нобель Ленуар. У числі учасників також відомий економіст Лешек Бальцерович, Нобелівський лауреат економіки 2001 року Йозеф Стігліц та багато інших фахівців з питань економіки, політики та права.

Організатор конференції Інститут Гуманітарних Наук спільно з "Міжнародною асоціацією газет світу "Проект Синдикат". Члени асоціації — в числі учасників віденської конференції.

Згідно з даними офіційного Інтернет-сайту, "Проект Синдикат" об‘єднує 170 газет з 92 країн світу. Серед них такі відомі видання як "Der Standard", "Le Mondе", "Le Figaro", "Die Welt", "Corrierre della Sera" та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: