Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Демініціативи" віддають свою квоту Кучмі

П'ятниця, 6 грудня 2002, 16:28
Депутатська група "Демократичні ініціативи" погодиться з кандидатурою на посаду голови Державної податкової адміністрації України, яку запропонує президент Леонід Кучма, повідомив лідер групи Степан Гавриш.

Гавриш заявив, що група віддає свою квоту в уряді, щоб президент "під неї призначив голову ДПАУ". Гавриш наголосив, що "Демініциатівам" (22 депутати) не відомо, яку кандидатуру обере глава держави, але "вони готові погодитися з вибором президента".

Він також нагадав, що згідно зі своєю квотою, "Демініциатіви" можуть висувати кандидатури на посади глави Фонду держмайна, ДПАУ та міністра палива й енергетики (на пост міністра з ПЕК був призначений висуванець "Демініциатів" Сергій Єрмілов).

Крім того, група претендує на парламентські комітети з питань національної безпеки й оборони (головою комітету може стати член "Демініциатів" Олександр Бандурка) і з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

За словами Гавриша, кандидатуру на посаду голови комітету з питань національної безпеки група збирається визначити у п'ятницю.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування