Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Починається остання експертиза "таращанського тіла"?

П'ятниця, 3 січня 2003, 13:23
Згідно з попередніми заявами генпрокурора України Святослава Піскуна, наступного тижня в Україні почнеться нова експертиза "таращанського тіла", яку на прохання матері журналіста Георгія Ґонґадзе проведуть експерти із Швейцарії.

Коментуючи намір провести ще одну експертизу "таращанського тіла", директор Інституту масової інформації, який є представництвом в Україні міжнародної організації "Репортери без кордонів", Леонід Звєрєв назвав це знаменною подією та рідкісним прикладом співпраці Генпрокуратури з європейськими фахівцями: "Ми сподіваємося, що ця експертиза буде результативною і, нарешті, дасть спокій матері загиблого, яка два роки страждає і не може визначитися з цим тілом. Я вважаю, що це потрібно і всім нам".

Леонід Звєрєв висловив також сподівання, що на цьому слідство не зупиниться і що нарешті будуть викриті замовники та виконавці вбивства Георгія Ґонґадзе.

Раніше Генпрокуратура України відмовилася від пропозицій провести експертизу в цій справі за допомогою німецьких фахівців, а експерти Федерального бюро розслідувань Сполучених Штатів були змушені перервати свій візит до Києва через позицію українських правоохоронців. Тепер Святослав Піскун каже, що очікує на допомогу ФБР у розкритті справи Ґонґадзе.

Українська служба радіо "Німецька хвиля"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування