Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пропонує віддати Піскуна і Потебенька Григорію Омельченку

Понеділок, 3 березня 2003, 13:54
Спікер Володимир Литвин вважає не потрібним створювати ще одну комісію для вивчення діяльності податкової адміністрації та генеральної прокуратури.

У понеділок під час прес-конференції у парламенті Литвин повідомив, що створити таку комісію запропонував на погоджувальній раді Михайло Потебенько, однак учасники засідання зазначали, що це питання може розглянути вже існуюча комісія.

"Комісії достатньо", сказав Литвин. Він зазначив, що ці проблеми могла б розглянути тимчасова слідча комісія зі справи Гонгадзе та інших резонансних злочинів, очолювана Григорієм Омельченком.

У той же час він сказав, що якщо Потебенько внесе проект постанови, то він розглядатиметься у сесійній залі. "Але, як показує практика, включити питання до порядку денного складніше, ніж проголосувати за створення комісії. У першому випадку потрібно 226 голосів, у другому 350", пояснив Литвин.

Коментуючи конфлікт Потебенька і Піскуна, Литвин зазначив: "Питання делікатне". На його думку, це не на користь стабільності у державі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування