Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

9 БЕРЕЗНЯ ЮЩЕНКО БУДЕ В ОПОЗИЦІЇ

Середа, 5 березня 2003, 12:13
Блок "Наша Україна" візьме участь у вуличних акціях опозиції, запланованих на 9 березня, заявив лідер блоку Віктор Ющенко.

На прес-конференції у середу у Києві, відповідаючи на питання журналістів, чи буде "Наша Україна" проводити свої акції або проведе їх разом з Компартією, Соцпартією і Блоком Юлії Тимошенко, Ющенко відзначив: "Ми будемо разом біля пам'ятника Шевченку".

На його думку, Тарас Шевченко, 189-а річниця з дня народження якого відзначається 9 березня, міг би стати тією фігурою, яка консолідує українську націю. "Залишати цей день без проведення демократичного мітингу було б не правильно", - сказав він, додавши, що все-таки не хотів би, щоб цей день був політичним.

"Якби влада дбала за громадське порозуміння, то кращої дати, ніж 9 березня, для дня консолідації в Україні не знайдеш. Шевченко – найколоритніша фігура для об'єднання суспільства", - сказав Ющенко. "Іменем Шевченка можна прописати актуальні ліки для нинішньої політичної ситуації".

Говорячи про з'їзд "Нашої України" 29 березня, Ющенко повідомив, що хоче запросити "найширше коло партнерів". Він сказав, що делегації КПУ, СПУ та БЮТ запрошені на з'їзд.

Інтерфакс-Україна, "Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування