Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДЕПУТАТИ НЕ ПОГОДИЛИСЯ ЗВІЛЬНИТИ БОНДАРЯ

Четвер, 3 квітня 2003, 10:36
Верховна Рада України у четвер не підтримала рішення про відставку з посади голови Фонду державного майна Олександра Бондаря.

За рішення про відставку Бондаря проголосували 216, проти 4 з 427 народних депутатів, що зареєструвалися для голосування. Не брали участь у голосуванні фракції "Наша Україна", Компартії, Соцпартії і Блоку Юлії Тимошенко.

Бондар подав заяву про звільнення на початку березня. Він очолює ФДМ з жовтня 1998 року. Відповідаючи на питання про причини відставки
Бондар сказав, що "наступає певний період, коли людину необхідно міняти". "Це рішення приймається керівництвом держави і кожний, хто знаходиться на певній посаді, повинен сприймати це без істерик", - сказав він.

21 березня президент Леонід Кучма вніс на розгляд Верховної Ради подання про звільнення Бондаря з посади голови ФДМ. У той же час він направив у парламент подання про призначення на цю посаду Михайла Чечетова, який зараз є першим заступником глави ФДМ. Його кандидатуру запропонував прем'єр Віктор Янукович за узгодженням з парламентською більшістю.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування