Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пропонує Кучмі розігнати свій бордель

Середа, 9 квітня 2003, 14:15
Лідери і представники фракцій "Наша Україна", Компартії, Соцпартії, БЮТ висловлюються категорично проти запропонованих президентом України змін у Конституції, заявляє лідер "Нашої України" Віктор Ющенко.

У ході парламентських слухань з проведення політичної реформи у середу він підкреслив, що для проведення такої реформи необхідно відповісти на ключове питання - питання довіри.

Зі слів лідера "Нашої України", ініціатори проведення такої реформи повинні мати у своєму розпорядженні абсолютну довіру і мати моральне право на проведення такої реформи. Крім того, зі слів Ющенка, політична реформа повинна проводитися на базі виконання законодавства України.

"У вас не виникає питання, чому політичну реформу пропонує влада, яка отримала на виборах 6% підтримку і до кінця повноважень якої залишилося усього 17 місяців?", - поставив питання Ющенко.

"Істинна ціль влади в запропонованій реформі – є не що інше, як продовжити свої владні повноваження незаконним шляхом і забезпечити самозбереження. А для цього влада обрала антиконституційну дорогу. Тому ми рішуче проти цього".

Ющенко сказав, що "душею" Конституції є розділ другий "Права, свободи та обов’язки людини". "Це все механізми реалізації прав і свобод людини. [...] Хіба нам Конституцію потрібно змінювати? Ні! Нам потрібно міняти владу. Нам треба мати ту владу, яка шанує букву закону, Конституцію, яка б гарантувала їх дотримання, мала сучасну політичну культуру".

Ющенко звернувся до представників влади: "Якщо у вашому публічному домі не йдуть справи - не ліжка треба переставляти – а міняти кадри".

Інтерфакс-Україна, сайт "Нашої України"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: