Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Український РХБ-батальйон у Кувейті розважається на стрільбищі

Четвер, 8 травня 2003, 16:35
Група з 30 військовослужбовців 19-го окремого батальйону Збройних сил України на чолі з комбатом Юрієм Оніщуком бере участь у дводенному стрілецькому змаганні серед військовослужбовців США, ФРН, Румунії, Чехії, Словаччини і України на першість Командування об'єднаних коаліційних сил.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили у четвер у прес-службі Західного оперативного командування з посиланням на начальника військ РХБ-захисту ЗахОК Євгена Шматова.

Турнір завершується у четвер увечері. Він проходить на полігоні за 200 км на північ від бази Аріфджан у Кувейті, де дислокований український батальйон. За змаганнями спостерігають представники хімпідрозділів країн-учасниць змагань.

Як відомо, 19-й окремий батальйон РХБ-захисту був направлений до Кувейту у кінці квітня поточного року на запрошення кувейтського керівництва для захисту мирного населення країни від можливого застосування зброї масового ураження під час військової кампанії в Іраку. У Кувейті знаходиться 448 українських військовослужбовців.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування