Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Журналісти підпишуть контракт з Порошенком

Понеділок, 9 червня 2003, 16:47
У вівторок 10 червня за участі парламентського комітету з питань свободи слова та інформації, Громадської ради з питань свободи слова та інформації, Інституту масової інформації відбудеться Форум журналістів України "Правовий самозахист".

Очікується, що перед початком Форуму відбудеться підписання політичної угоди про взаєморозуміння між власниками та журналістським колективом ТРК "Експрес-інформ".

Запланованими учасниками церемонії є Петро Порошенко, народний депутат України ("Наша Україна"), почесний президент "Укрпромінвест", Владислав Лясовський – директор ТРК "Експрес - інформ" та Іван Адамчук – директор ТРК "НБМ".

Журналістів представлятимуть Андрій Шевченко, шеф-редактор новин ТРК "Експрес - інформ" та Роман Скрипін, голова громадської організації "Фонд медіа ініціатив".

Також буде оголошено про початок роботи над новим спільним інформаційним проектом між ТРК "Експрес-інформ", ТРК "НБМ" та громадською організацією "Фонд медіа ініціатив".

Серед запрошених на Форум посли європейських країн та США, члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, народні депутати України, голова Держкомінформу, голова Спілки журналістів України, топ-менеджмент телевізійних каналів.

Форум відбудеться 10 червня 2003 року об 11-й годині у Будинку Вчителя.

Українська правда

Читайте також:

Шевченко та Скрипін узгодять з Порошенком свою редакційну політику

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: