Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко "мало вірить", що вибори відбудуться 2004 року

Понеділок, 7 липня 2003, 11:11
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко "як громадянин", "мало вірить" в те, що президентські вибори таки відбудуться у 2004 році, "оскільки враховує аморальність чинної влади". Проте, "як політик" він пообіцяв зробити все для того, щоб вибори наступного президента відбулися у 2004 році.

Про це Ющенко заявив 6 лютого на зустрічі з представниками Кіровоградських ЗМІ, під час перебування в цьому регіоні.

"На цей результат спрямована робота регіональних форумів, а також діяльність, яку проводить "Наша Україна" з консолідації опозиційних політичних сил та громадських організацій," – цитує Ющенка прес-служба блоку.

При цьому він відзначив, що очолюваний ним блок веде діалог не лише з парламентськими силами, а й з численними позапарламентськими політичними партіями та впливовими громадськими організаціями.

Коментуючи можливе створення єдиної політичної партії на базі "Нашої України", Віктор Ющенко заявив, що це питання є актуальним, водночас він застеріг від необачного форсування подій.

На переконання лідера "Нашої України", "кандидат, який піде на вибори за підтримки лише однієї партії, приречений на поразку". При цьому народний депутат зазначив, що громадяни віддадуть перевагу представнику широкої коаліції.

Питання формування єдиної партії на базі широкої коаліції демократичних сил стане надзвичайно актуальним після 2004 року, вважає Ющенко.

Коментуючи можливість співпрацювати з лівими партіями, він заявив, що вірить в ідеологічну еволюцію українського політикуму. Лідер "Нашої України" навів приклад сусідньої Польщі, де політичні партії, які є лівими, переймають ліберальні ідеї, виступають за ринкові реформи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування