Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун обіцяє розкривати злочини проти журналістів ретельніше

Вівторок, 9 вересня 2003, 13:13
Генеральний прокурор України Святослав Піскун доручив підготувати матеріали про факти вчинення злочинів проти журналістів і досконально вивчити стан розслідування справ цієї категорії для подальшого розгляду даного питання на колегії Генпрокуратури.

Стурбованість генпрокурора викликана тим, що, незважаючи на ряд прийнятих правоохоронними органами заходів для розслідування нападів на працівників ЗМІ, замахи на життя і здоров'я журналістів не припиняються, повідомляє у вівторок прес-служба Генпрокуратури.

У зв'язку з цим Піскун вимагає від прокурорів усіх рівнів підсилити нагляд за дотриманням законності в розслідуванні злочинів, вчинених проти журналістів.

Засідання колегії, на якому буде розглядатися питання про запобігання злочинів проти журналістів, планується провести в жовтні.

У вересні на розширеному засіданні колегії Генпрокуратури за участю керівників правоохоронних органів, міністерств і відомств планується розглянути результати перевірок стану дотримання законодавства по боротьбі з корупцією і службовими зловживаннями в органах влади.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування