Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Не побачивши Кучму, Сендак їде з Києва. Льовочкін обіцяв зателефонувати

Понеділок, 6 жовтня 2003, 10:55
Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак у понеділок повернеться з Києва, так і не дочекавшись аудієнції президента України.

Нагадаємо, що саме з метою зустрітися з Леонідом Кучмою і розповісти "правдиву інформацію про політичну ситуацію на Львівщині" минулого понеділка голова облради вирушив до столиці.

Як писав "Поступ", кілька разів Сендакові призначали зустріч, але в останню мить її скасовували через зайнятість президента.

Як розповів "Поступу" Михайло Сендак, перший радник президента Сергій Льовочкін повідомив йому, що до середи Кучма має багато зустрічей за межами Києва. Тому голові облради пообіцяли, що зателефонують з АП із четверга.

Сендак продовжує вірити, що зустрітися з президентом йому таки вдасться, а якщо оточення Кучми "і надалі перешкоджатиме йому в цьому", то він звернеться до депутатського корпусу облради, аби вирішити, як діяти далі.

Крім цього, під час свого перебування в Києві голові облради вдалося зустрітися з заступниками начальника ДПА України. Він їх поінформував про ситуацію, яка склалася довкола львівської податкової, а вони натомість пообіцяли, що посприяють йому у зустрічі з начальником ДПА Юрієм Кравченком.

"Поступ"

Сендак просить парламент захистити Львівщину від Медведчука


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування