Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ПРОСИТЬ ВИЗВОЛИТИ ТИМОШЕНКА З ТЮРМИ

Понеділок, 3 листопада 2003, 17:12
Президент Леонід Кучма звернувся до Шевченківського місцевого суду Києва з проханням вивчити можливість зміни запобіжного заходу для одного з керівників корпорації "Єдині енергетичні системи України" Геннадія Тимошенка з урахуванням його віку й тяжкого стану здоров'я.

Кучма також передав до Шевченківського суду адресованого йому листа дружини Геннадія Тимошенка, повідомили "Українській правді" у понеділок у прес-службі глави держави.

У листі на ім'я президента містилося прохання про сприяння в зміні запобіжного заходу для Геннадія Тимошенка, 1935 р.н., що у даний час знаходиться в реанімаційному відділенні Київської центральної міської клінічної лікарні.

Тимошенко є обвинувачуваним у кримінальній справі щодо керівників корпорації "ЄЕСУ", що знаходиться у виробництві Шевченківського місцевого суду Києва.

26 вересня він був госпіталізований прямо з судової зали в зв'язку з підвищенням артеріального тиску. Суд відмовив у клопотанні адвоката щодо зміни запобіжного заходу для Геннадія Тимошенка.

Прокурор подав клопотання про проведення комплексної експертизи стану здоров'я Тимошенка, щоб з'ясувати, чи може він брати участь у засіданнях суду.

У свою чергу, Шевченківський місцевий суд призначив стаціонарну і лабораторно-судову медекспертизу у відношенні стану здоров'я обвинувачуваного, оголосивши у своєму засіданні перерив до завершення цієї експертизи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування