Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перехоплений темник: Ющенко відповідає за канадські суди, а Гербст – за скажених корів

Четвер, 25 грудня 2003, 16:45
Журналісти одного із провладних ЗМІ передали "Українській правді" свіжий темник, який поширює адміністрація президента. Точніше, це уривок із темника.

Цікавий він тим, що влада продовжує знищувати опозицію в ЗМІ за допомогою цього механізму. Хоча у жовтні Кучма заявив, що темників не існує, а присутній при цьому керівник УТ-1 заявив, що їх не отримує.

Перша тема – це спроба прив’язати опозицію до проблем з літаком Ан-124 "Руслан", який арештували в Канаді. Особливий же цинізм у тому, що ані Ющенко, ані Тимошенко, ані Мороз у тому не винні. Пов’язують же їх із проблемою дуже просто – якщо ви дружите з діаспорою, то маєте звільнити літак з полону.

Ідіотизм постановки питання зрозумів би сам Медведчук, якби опозиція могла зробити по ньому симетричний удар у ЗМІ. Наприклад, якби звинуватила лідера СДПУ(О) в тому, що він допустив зґвалтування кримської неповнолітньої дівчини моряками Чорноморського флоту Росії, який базується у Севастополі (був такий випадок влітку цього року).

А що, хіба Медведчук не винен? СДПУ(О) ж оголосила себе головним лобістом Росії, а сам її лідер товаришує з різними російськими чиновниками і московськими галеристами. Зв’язок між Медведчуком і інцидентом у каюті корабля дуже прямий, хіба не так?

Друга тема темника – це підтвердження стратегічного партнерства України і США. От нещодавно Кучма на прес-конференції радів покращенню відносин з Вашингтоном. А тепер глава його адміністрації пропонує зробити посла США винним у поширенні… коров’ячого сказу.

Привіт усім!

Темник за 25 грудня. Уривок

Триває розвиток ситуації навколо рішення канадського суду щодо продажу українського літака "Руслан".

Коментар. Тема важлива та актуальна. Аналітики вважають, що в парламенті ЗМІ поставлять народним депутатам наступні запитання:

1. І.Драчу, П.Мовчану, І.Юхновському, іншим депутатам з "НУ" і БЮТ, які мають тісні зв’язки з діаспорою (включаючи при цьому лідерів цих фракцій): "Чому мовчить українська діаспора в Канаді, чому вона не звертається до урядових структур Канади, не організовує правовий захист українського майна, не вживає інших заходів на захист іміджу і ділової репутації як одного з найпотужніших українських підприємств, так і України в цілому?"

2. Б.Олійнику, Г.Крючкову: "Чому опозиціонери, які мало не щотижня катаються за кордон і особливо полюбляють їздити в гості до української діаспори в Канаді, не виступають на захист українського майна зокрема і іміджу держави взагалі?"

24 грудня було оприлюднено інформацію про те, що в США виявлено перший випадок захворювання худоби на так званий "коров’ячий сказ".

Коментар. Доповнення. Тема важлива і актуальна. Аналітики вважають, що протягом найближчих двох тижнів ЗМІ подадуть розгорнуті матеріали з теми, акцентувавши увагу на паніці серед американського населення, небезпеці для імпортерів американської яловичини, припиненні її поставок, втратах американської економіки.

Матеріали на ТБ і газетах повинні бути проілюстровані зображеннями хворих на коров’ячий сказ тварин.

Аналітики вважають, що всі ЗМІ обов’язково отримають коментар ситуації від посла США в Україні Дж. Гербста (чи розуміє пан посол небезпеку для громадян України в зв’язку з можливими поставками в нашу країну зараженого американського м’яса, яких заходів вживатиме американська адміністрація для недопущення цього і т.п.)

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування