Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук довів, що його звільняли незаконно

Вівторок, 6 січня 2004, 16:01
Обласна прокуратура дала відповідь Сергієві Медведчуку, голові ДПА у Львівській області, в якій вказує на те, що обласна рада "вийшла за межі компетенції" у рішенні від 6 червня 2003 року, яким депутати облради висловили недовіру Сергієві Медведчуку та звернулися до керівництва ДПА в Києві з проханням усунути цю людину із займаної посади, повідомляє "Львівська газета".

"Чинним законодавством України до відання обласних рад не віднесені питання прийняття рішень про недовіру керівнику органу державної податкової служби", зазначає прокурор Львівської області Євген Блажівський, у своїй відповіді на запит Сергія Медвечука про законність зазначеного рішення облради.

Далі у відповіді прокурора сказано: "Враховуючи вищенаведене, рішення Львівської облради "Про ситуацію в області у зв’язку з кадровими змінами" в частині висловлення недовіри голові ДПА у Львівській області виходить за межі наданих обласним радам повноважень та не тягне за собою прямих юридичних наслідків".

В той же час, Михайло Сендак, голова облради, переконаний, що прокурор намагається змінити громадську думку.

"Якщо ми щось перевищили, то нехай Медведчук звертається до суду, щоб згладити сприйняття, мовляв, який він добрий, а облрада приймає неправильні рішення. Згідно з процедурою, прокуратура мала б давати роз’яснення впродовж місяця, а не через півроку", - заявив голова облради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування