Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма мріє переселити українців на Місяць та Марс

Неділя, 1 лютого 2004, 20:32
Президент Леонід Кучма заявляє, що його мрією є політ українця на Місяць і Марс.

Під час інтерв'ю програмі "Епіцентр" Кучмі поставили питання про його мрію.

"Я думаю про космічне майбутнє – я не можу про нього не думати. Вже дуже реально говорять про програми поселень на Місяць, потім на Марс. Я мрію, щоб у цій справі не прийшлося без українців", - сказав Кучма.

"Українці просто зобов'язані, повинні полетіти на Місяць. Щоправда, не всі. Хтось повинен залишится і для польоту на Марс", - додав він.

Кучма заявив, що "звичайно, було б чудово, щоб у нас у самих була можливість здійснити таку програму". "Це був би роскішний подарунок нашій українській гордості. Але сьогодні такі програми під силу тільки команді з кількох країн".

"То ж давайте будемо мріяти про участь у таких командах", - зазначив Кучма.

Ще однією своєю мрією він назвав "Україна для всіх українців". "Я кажу про зарубіжних українців, американців, канадців, які досягли успіху в своїй справі".

"Хотів би, щоб хоча б тисяча таких видатних українців відгукнулася і приїхала, і спробувала себе тут у бізнесі, в науці, в культурі, на державній службі", - зазначив Кучма.

"Я з великим жалем дивлюся на деякі заходи за участю зарубіжних українців. Часто приїжджають не справу робити, а боротися з антинародним режимом", - пояснив він.

"Борців і своїх вистачає. Справжніх трударів немає", - закликав Кучма українців з діаспори попрацювати на Україну.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування