Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РИБКІНА ПІДСЛУХОВУВАЛА НЕ СБУ, А ХІНШТЕЙН

Четвер, 4 березня 2004, 15:08
Служба безпеки України заявляє, що не підслуховувала телефонні розмови за участю кандидата в президенти Росії Івана Рибкіна та людей, пов'язаних з ним.

Як сказала "Українській правді" прес-секретар голови СБУ Марина Остапенко, серед документів, які СБУ отримала від правоохоронних органів Росії у рамках розслідування кримінальної справи за заявами Рибкіна, уже були матеріали прослуханих розмов.

В свою чергу російські правоохоронці отримали матеріали прослуховування від журналіста "Московского комсомольца" Олександра Хінштейна, пояснила Остапенко.

Прес-секретар не уточнила, в якій формі представлені матеріали прослушки – роздруковані на папері чи аудіофайли.

Як відомо, у четвер слідчий Генпрокуратури у особливо важливих справах Микола Лелик сказав журналістам, що в матеріалах справи є роздруківки телефонних розмов за участю Рибкіна. Представник Генпрокуратури зазначив, що ці роздруківки уже були у справі, яку їм передала з СБУ.

Лелик не зміг підтвердити достовірність цих розмов, сказавши, що це питання потребує перевірки.

Нещодавно у газеті "Московский комсомолец" були оприлюднені підслухані телефонні розмови. Автор матеріалу стверджує, що це роздруки розмов за участю Рибкіна, Бориса Березовського, українського депутата Давида Жванії ("Наша Україна") та його помічника Ігоря Керезя.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування