Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родич Медведчука заважає слідчій комісії

Четвер, 1 квітня 2004, 16:44
Голова слідчої комісії парламенту з виборів міського голови Мукачевого Юрій Оробець скаржиться на перешкоди, які йому чинить родич Віктора Медведчука, помічник Закарпатського губернатора Іван Чубірко.

Як повідомила прес-служба депутата Віктора Балоги, у четвер Чубірко та ще кілька осіб завадили Оробцю та представникам преси отримати інформацію щодо зняття кандидатури Балоги з виборів мера Мукачевого.

При вході до Мукачівської територіальної виборчої комісії їм спробував перешкодити потрапити до приміщення міськвиконкому працівник міліції.

Як повідомляє прес-служба, "після невдалої спроби правоохоронець кинувся за допомогою до своїх колег міліціонерів та двох осіб кримінальної зовнішності, які знаходились у приймальні теркомісії".

"Через кілька хвилин в приймальні МТВК вже були чи не все керівництво міськвиконкому та ще близько десяти правоохоронців, які намагались виштовхати із МТВК нардепа та осіб, що його супроводжували", – повідомляє прес-служба.

Там сказали, що "найбільш активним був швагро Віктора Медведчука, помічник голови Закарпатської облдержадміністрації, секретаря облорганізації СДПУ(о) Івана Різака Іван Чубірко, який весь час вигукував образливі, нецензурні слова на адресу нардепа".

Прес-служба також повідомила, що голова теркомісії, член СДПУ(о) Юрій Переста категорично відмовився надати будь-які відомості щодо вчорашнього засідання комісії і залишив приміщення.

Коли вже голова слідчої комісії Оробець та особи, що його супроводжували, залишали приміщення мерії, до міськвиконкому під’їхала швидка допомога.

"Цілком імовірно, що нині або ж завтра контрольовані СДПУ(о) обласні ЗМІ поширять брехливу інформацію про те, що через "дії" народного депутата України Юрія Оробця в голови теркомісії, члена СДПУ(о) Юрія Перести та інших членів комісії стався серцевий напад, або щось інше", – йдеться у повідомленні прес-служби.

"Подібне вони вже зробили, коли два тижні тому кандидат на посаду міського голови Золтан Лендєл намагався дізнатись у тервиборчкомі, зареєстрували його чи ні", – говориться в повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування