Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук порадив більше займатися сексом?

Субота, 8 травня 2004, 20:10
Чернігівську область "з робочим візитом" відвідав глава адміністрації президента, лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук.

Про це повідомляється на офіційному сайті СДПУ(о).

Перебуваючи у Новгород-Сіверському, він ознайомився з ходом реставраційних робіт Спасо-Преображенського монастиря, будівництвом чотирьохзіркового туристичного готелю на 110 місць, зустрівся з будівельниками та архітекторами.

"Оглянувши ці об’єкти, Медведчук зазначив, що реставрація пам’яток архітектури, на які так багата область, а також створення належних умов для тих, хто бажає їх відвідати, найкращим чином сприятиме розвитку туристичного бізнесу на Чернігівщині", - ідеться у повідомленні.

Медведчук відвідав також обласну дитячу лікарню, ознайомився з ходом будівельних робіт, а також "висловив декілька рекомендацій стосовно комплексу заходів, спрямованих на покращення демографічної ситуації в області". Це, як ідеться у повідомленні, "надзвичайно складне питання, яке було головним на останній сесії обласної ради".

Медведчук пообіцяв надати необхідну допомогу для того, аби дитяча обласна лікарня була повністю відремонтована до 1 жовтня 2004 року.

Як повідомляється на сайті президента, основними завданнями адміністрації президента, яку очолює Медведчук, є "організаційне, правове, консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне та інше забезпечення діяльності президента України".

Губернатором Чернігівської області є член СДПУ(о) Мельничук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування