Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко підозрює про замах на своє життя. Компромат на нього продавали за 200 тисяч

П'ятниця, 4 червня 2004, 15:04
Народний депутат України Євген Червоненко не виключає спроби замаху на своє життя.

Про це він заявив в коментарі прес-службі "Нашої України" у п’ятницю.

Червоненко повідомив, що у п’ятницю на його мобільний телефон подзвонили "доброзичливці", які дуже настійливо порадили йому: "Зроби так, як розумний єврей Добкін - і всі твої проблеми будуть зняті..." На що народний депутат відповів, що він не має ніяких проблем.

За словами депутата, після цього телефонного дзвінка він не виключає спроби замаху на його життя. Тих, хто збирається влаштувати чергове ДТП, депутат попередив, що не втратив своїх навичок професійного автогонщика і не боїться КамАЗів.

Він також висловив переконання, що підняття питання про його нібито подвійне громадянство свідчить про те, що влада розпочала президентську кампанію і що вона використовуватиме на перегонах численні провокації.

"Спроби роздмухати новий-старий скандал робляться для того, щоб розколоти фракцію "Наша Україна" і вкотре розіграти "національну карту", - зазначив Червоненко.

Депутат також повідомив, що два дні тому, у середу, із ним зустрілися "високі чини з правоохоронних органів", які повідомили, що проти парламентарія готується провокація, подібна до тих, які застосовувалися на виборах 2002 року і стосується нібито подвійного громадянства Червоненка.

"Я не відреагував на це попередження. А вчора під парламентом роздавали роздруківки запитів до президента Кучми з підколотою фальшивкою, яка вже фігурувала на минулих перегонах. Тоді компетентні органи обох країн дали вичерпну відповідь на звернення Центрвиборчкому", – підкреслив представник "Нашої України".

При цьому він відзначив, що дане питання піднімалося у 2002 році двічі, і у обох випадках звинувачення виявилися безпідставними.

"Два роки тому бандити пропонували мені викупити цю фальшивку за 200 тисяч доларів. Тоді ми не піддалися а цю провокацію і "Наша Україна" виграла вибори. Зараз незрозумілі сили, імовірно, тісно пов’язані з бандитами, намагаються використати цю ж фальшивку. Це свідчить про кризу жанру наших опонентів і вселяє впевненість у перемогу на цьогорічних виборах глави держави", – заявив депутат.

"Особисто для мене Ізраїль є другою історичною Батьківщиною. Так само, як людина, яка народилася в Канаді чи Росії, але має українські корені, вважає Україну своєю історичною Батьківщиною. А провокації з фальшивками – це справа рук ницих людей, не здатних діяти й мислити інакше. Своїм життям, своєю діяльністю я довів, що без України свого життя не уявляю", – наголосив Червоненко.

Читайте також:

Кучма розбереться з подвійним громадянством Червоненка

Добкін пішов в СДПУ(о). Щоб його батька випустили з-під арешту?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:04
Сповільнення інфляції у річному вимірі у квітні зупинилося – Держстат
15:59
Росіяни захопили 4 селища на Харківщині, намагаються просунутися до Вовчанська – джерела
15:50
У Львові відкрили найбільший в Україні центр протезування: забезпечить 1200 протезів на рік
15:35
Звільнення для догляду за хворою дитиною: хто з військових може ним скористатися
15:27
За 2023 рік "Укренерго" погасило боргів перед учасниками енергоринку на 25 мільярдів
15:25
Україна наполягає, щоб в угоді про вступ в ЄС не було територіальних обмежень
15:20
Апеляція ВАКС залишила без змін запобіжний захід для ексміністра Сольського
15:18
Ворог масовано обстрілює Харківщину: є загиблі й поранені серед цивільних – ОВА
15:18
Майже мільярд доларів з металургії: Україна наростила виручку від експорту чорних металів
15:10
Міноборони: На Харківщину, де намагаються прорватися росіяни, направили резерви
Усі новини...
Реклама: