Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко та Кінах об'єдналися з Литвином

П'ятниця, 2 липня 2004, 13:05
Фракції НДП-ПППУ та НАПУ створили Народну коаліцію, яка може стати основою нової більшості восени цього року.

Під текстом поставили свої підписи співголова фракції НДП-ПППУ Валерій Пустовойтенко та голова фракції НАПУ Михайло Гладій, повідомила прес-служба фракції НДП.

"Ми ініціювали підписання Угоди, яка може стати основою для створення нової коаліції більшості і вже на наступній сесії восени бути потужним об’єднанням парламентських демократичних сил центристського спрямування", - сказав Пустовойтенко.

"Ми прагнемо виробити спільні позиції для забезпечення більш ефективної роботи Верховної Ради, для узгодженого ухвалення важливих рішень, для досягнення порозуміння та злагоди як в стінах парламенту, так і в суспільстві в цілому, – зазначив Пустовойтенко.

Пустовойтенко також висловив сподівання, що в майбутньому "така коаліція політичних партій та громадських об’єднань може відіграти вагому роль на нових парламентських виборах".

Також метою створення коаліції є реалізація послідовної та комплексної реформи політичної системи, забезпечення прозорого та демократичного виборчого процесу у 2004 році.

Серед цілей Угоди є створення необхідної для країни сучасної ефективної законодавчої бази, прийняття та впровадження Закону про основні засади внутрішньої та зовнішньої політики, довгострокової програми соціально-економічного розвитку України, інтеграція України до Європейської спільноти.

"Учасники Угоди дійшли згоди щодо подальшого формування передумов для створення Народного блоку – політичної спілки демократичних партій та громадських об’єднань", - йдеться у повідомленні.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: